Din indkøbskurv er tom

Allerede oprettet Bruger

Husk log ind

Dankort, Visa/Dankort VISA Electron eDankort MasterCard VISA JCB American Express

Smiley raportter

Rom

Rom bliver fremstillet på saften fra sukkerrør. Efter saften er blevet opvarmet, og det krystalliserede sukker på toppen er fjernet, resterer en tyktflydende saft, der efter yderligere raffinering bliver til melasse. Størstedelen af rom fremstilles på denne melasse, der bliver fortyndet og tilsat gær, for at omdanne sukkeret til alkohol. Efter gæringen, hvor alkoholprocenten normalt er på cirka 5-9%, destilleres væsken for at udskille det overskydende vand og derved øge alkoholprocenten. Når væsken har opnået den rigtige alkoholprocent, bliver den lagret til den har opnået producentens ønske om farve, fylde, rundhed, aroma, etc. De fleste rom er blandet af forskellige romtyper, det man kalder blending, for at få den optimale rom.
Sorter efter: Vis antal:
21 / 21 Produkter

Nyhedstilmelding (e-mail)


Tilmeld Afmeld

TOP 10 produktliste