Din indkøbskurv er tom

Allerede oprettet Bruger

Husk log ind

Dankort, Visa/Dankort VISA Electron eDankort MasterCard VISA JCB American Express

Smiley raportter

Schumacher Krondild Nordsjælland Brændevin (Dansk) 50 cl

169,00 DKK



Vejl. udsalgspris: 169,00 DKK
stk.
Beskrivelse af Schumachers Krondild Brændevin
Schumachers Krondild Brændevin er 
trukket på hele, økologiske, friske, grønne kroner af krondild, plukket i sensommeren på Sjælland. Den har en let og blød smag af dild og toner af fennikel og peber. Perfekt til frokostbordet, fisk og skaldyr. Et godt alternativ til de kraftige akvavitter.


Schumachers
"Dan Schumacher har givet den danske brændevin en renæssance. 
Nede i en kælder under Forskerbyen i København står en mand. Han laver krydderbrændevin, og det er vel ikke videnskab i gængs forstand. Men det var også et tilfælde, at han fandt det ledige lokale netop i Forskerbyen. På samme måde var det et tilfælde, at han kom til at spille en rolle i den danske brændevinshistorie." Ole Troelsø i Politken 25/01-2012 i artiklen "Brændevinsmesteren".
 
Dan Scumacher siger selv: 
Man troede på brændevinens helbredende virkning, og ligeledes skulle alle mand have brød og brændevin, 
så man kunne klare sig gennem den hårde arbejdsdag. Derfor var der for 200 år siden over 2500 brænderier i Danmark. 
Dengang smagte det af fusel, når man fremstillede alkohol. Det smagte så forfærdeligt, at man var nødt til at 
camouflere fusels-magen med noget, der smagte godt. Derfor plukkede man den urt, der var mest af, - den stod over det ganske kongerige kommen.
 
Akvavit indeholder en vis procent kommen. Når man køber en snaps i dag, så tænker de fleste,  at den også skal smage af kommen. Det er ofte grunden til at mange unge ikke drikker snaps. "Det smager jo af kommen, det hele", siger de. Og det synes jeg er synd!  Jeg holder selv meget af de klassiske kommenbrændevine. Men jeg har også et brændende ønske om at forny de danske snapsetraditioner! Eller i hvert fald prikken til dem. Der er meget fokus på smag i disse år og der bliver leget med den. Øllet skal være over- eller undergæret, kaffen skal være ristet med chokolade og vanille og køkkenet serverer fusion fra hele verden. Brændevin er ikke kun til jule- og påskefrokosten, den kan drikkes hele året. Vi skal bare opdage det dejlige livets vand igen
 

Nyhedstilmelding (e-mail)


Tilmeld Afmeld

TOP 10 produktliste