Din indkøbskurv er tom

Allerede oprettet Bruger

Husk log ind

Dankort, Visa/Dankort VISA Electron eDankort MasterCard VISA JCB American Express

Smiley raportter

Confit de Canard / Confiterede Andelår (12 stk)

350,00 DKK

stk.

UDSOLGT TIL 2014!

Confit de Canard / Confiterede Andelår

Confire betyder på fransk at konservere. Konservering udføres her ved saltning, langtidskogning og konservering i eget fedt. Resultatet er det møreste af det møreste andekød og vel noget af det bedste and man overhovedet kan få. Lårene tages op af dåsen og lægges på en rist i ovnen (over en bageplade hvor fedtet kan dryppe ned på) og varmes ved 200 grader i 10-15 minutter. Man kan med fordel smide nogle kartoffelbåde eller lignende på bagepladen i ovnen en halv times tid inden man varmer andelårene. Så drypper andefedtet ned på dem og de smager himmelsk! Tilsæt eventuelt lidt rosmarin og hvidløg. HVis der er rester af andelårene, så gem dem og spis det koldt med peberodsflødeskum dagen derpå. Langtidsholdbar dåsemad som samtidig er det letteste gourmet-måltid man kan lave? Det er fransk når det er bedst...

AFG Foie Gras
AFG Foie Gras ligger i Aveyron i det sydvestlige Frankrig og har siden 1982 produceret specialiteter fra området. Manden, som startede firmaet i 1982 og stadig leder det, hedder Francois Douls. Det er et familieejet og -drevet firma, som udover at eksportere skønne delikatesser, også selv har en hyggelig lille gårdbutik, hvor de mange produkter kan købes. Der gik ikke mange år fra Francois startede firmaet, til det modtog dets første pris for sine produkter, og successen fortsætter. AFG Foie Gras laver delikate terriner, confit de canard og foie gras de canard til nogle af Danmarks mest rimelige priser. 

Nyhedstilmelding (e-mail)


Tilmeld Afmeld

TOP 10 produktliste