Handelsbetingelser

Nedenstående betingelser gælder for alle online ordrer lagt hos Allerød Vinhandel. Betingelserne er gældende i tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og Allerød Vinhandel.

Priser

Alle priser er dagspriser inkl. moms og afgifter.

Afgivelse af bestilling og ordrebekræftelse

Når du har afgivet din bestilling, vil du kort efter modtage en ordrebekræftelse via email. Hvis du ikke modtager en ordrebekræftelse, bedes du venligst kontakte os.

Hvis du fortryder dit køb, bedes du omgående kontakte os, så vi kan annullere din ordre.

Vi tager forbehold for trykfejl og udsolgte varer. Har du bestilt en vare, der ikke kan leveres eller er på fjernlager og derfor forlænger leveringstiden, får du besked herom.

Betaling

På vores webshop kan du betale sikkert med kredit- og debetkort via Paylike. I henhold til de nye regler for online handel gældende fra 1. januar 2021 vil du sandsynligvis blive bedt om at bekræfte dit køb via NemID. Køb for under 225 kroner kan være undtaget dette.

Du kan risikere, at netkøbet ikke kan gennemføres, hvis du ikke har din NemID nøgleapp eller et personligt kodeord klar. Hvis du ikke har NemID nøgleapp, opfordres du til at hente den. NemID nøgleapp kan downloades her.

Levering

Allerød Vinhandel leverer udelukkende til Danmark. Vi leverer med egen chauffør i Storkøbenhavn og benytter ellers Postnord til afsendelse af bestillinger uden for dette område.

Ordrer vil blive afsendt/kørt ud senest 3 hverdage efter afgivelse. Hvis du har særlige ønsker til levering af din ordre, bedes du sende os en mail på vin@allevin.dk eller skrive det i feltet Bemærkninger til ordren i kassen.

Ønsker du levering til et andet land bedes du kontakte os for at lægge en manuel ordre, såfremt levering til det ønskede land muligt.

Afhentning af ordrer

Ordrer bestilt til afhentning kan hentes inden for butikkens normale åbningstid. Du kan være sikker på, at din ordre er klar, når du modtager en mail om, at den er behandlet. Du er dog velkommen til at komme og hente din ordre før dette, og vi vil pakke den på stedet.

Returret

For alle ordrer afgivet online gælder 14 dages returret fra modtagelsesdato.

Hvis du fortryder dit køb, bedes du returnere din ordre eller dele heraf inden for ovenstående frist. Returnering kan ske fysisk i butikken eller ved afsendelse. I sidstnævnte tilfælde hæfter køber selv for returfragt.

Ved afsendelse af returordrer opfordrer vi til, at du benytter Postnord for at sikre, at varen (glas) ikke beskadiges under fragt.

Returordrer sendes til flg. adresse:
Allerød Vinhandel
Prins Valdemars Allé 5C
3450 Lillerød

For alle returneringer gælder, at varerne skal være ubeskadigede og uåbnede. Undtaget er dog vin, som du mener er proppet eller skæv. I sådan et tilfælde kan du få pengene retur eller bytte til en anden vare.

Værdien af det returnerede refunderes uden fradrag.

Forbrugerbeskyttelse

Hos Allerød vinhandel kan du handle sikkert og trygt.

Når du handler hos os, er du naturligvis omfattet af Forbrugeraftaleloven og reglerne for forbrugerbeskyttelse, som vi til enhver tid følger, ligesom vi følger retningslinjerne for den danske købelov.

Så længe, du er i færd med at indtaste sensitive oplysninger, betale og afgive bestilling, vil du automatisk befinde dig på en sikker forbindelse.

Konkurrenceregler for Facebook og Instagram

Når vi afholder konkurrencer via vores Facebook-side, er de hverken sponsoreret, støttet, administreret af eller forbundet med Facebook. Ved begrundet mistanke om snyd forbeholder Allerød Vinhandel sig retten til at udelukke deltagere. Som deltager i en konkurrence skal du være bosat i Danmark. Såfremt præmien indeholder alkoholiske drikke, kræves det, at deltageren er fyldt 18 år. Vinderne udtrækkes tilfældigt mellem alle deltagerne. Præmier kan ikke ombyttes til kontanter. Vinderne offentliggøres løbende på Facebook og/eller Instagram. Vinderne bliver kontaktet via deres Facebook-profil.