Nyhed i Allerød Vinhandel: Di Meo – Italiensk luksus på lokale druer

Di Meo er landet i Allerød Vinhandel!

I begyndelsen af 80’erne erhvervede Erminia, Generoso og Roberto Di Meo den historiske ejendom, der ligger i provinsen Avellino, Salza Irpina, fra deres forældre. Ejendommen, en smuk bondegård fra det 18. århundrede, der engang var en jagthytte for Caracciolo-prinsen, er omgivet af milde og blæsende bjergskråninger.

Målet for de tre brødre var at producere vine fra de mest udbredte oprindelige druesorter i Irpinia, herunder bl.a. Fiano, Greco, Aglianico og Coda di volpe, og fremme værdien af kulturelle og regionale traditioner. Det var her, de besluttede at plante vinmarker, og i 1986 begyndte de at producere familiens første sæt vine: vingården Di Meo blev født.

I dag drives virksomheden af Roberto, ønolog, vinmager og salgschef, og af Generoso, promotor af “Di Meo Vini ad Arte”, et projekt, der skal forbedre og udbrede verdensomspændende kulturarven i Irpinia og Campania.

Di Meos fantastiske vine har fået positiv omtale over hele verden, bl.a. fra Wine Spectator, som udgav en flot artikel om vinhuset i november 2022.

Du finder alle vinene fra Di Meo lige her.

Introrabat: Spar 15% på Di Meo

For at fejre ankomsten af dette fantastiske vinhus, kan du lige nu få en introrabat på 15% når du bruger koden DIMEO15 ved checkout.

Rabatkoden gælder kun vine fra Di Meo og udløber 5/3/2023.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *