Small Batch by Bechs – nu på hylderne i Allerød Vinhandel!

Dette projekt har været et godt stykke undervejs, og nu kan vi endelig præsentere jer for det! Small Batch by Bechs.

Small Batch by Bechs er vores egen serie af forskellige spiritusser. Hver spiritus har sin egen historie og udgør et unikt produkt fremstillet i ekstremt små mængder. Alle flasker er nummererede.

På nuværende tidspunkt finder du tre produkter i serien:

NYHED! The Gin

Small Batch by Bechs - The Gin - Allerød Vinhandel

0,5 l – 42% alc.

Vi har altid været vilde med OriGin CPH’s gins, der udmærker sig ved en smukt afrundet bitterhed en blid, lange eftersmag. Derfor var det nærmest givet på forhånd, at vores gin skulle produceres i samarbejde med OriGin.

The Gin er blød og ren i smagen og fremhæver det smukke i det enkle. Bitterheden er let og lang, akkompagneret med en frisk syrlighed, som holder enebærren i en god balance uden at overdøve.

Der er lavet ~175 flasker i dette batch.
Normalpris 299,-


Venezuela Rum

Small Batch by Bechs, rom, allerød vinhandel, nordsjælland, lokalt brygget, dansk spiritus, etiket, spiritus label, spirit label, dansk brygget

10 års – 0,7 l – 40% alc.

Dette er det mindste parti vi har tappet i Small Batch by Bechs-serien. Meget delikat rom i Reserve-kvalitet, lagret i Solera-system i gamle Bourbonfade. Dette har givet en meget velafbalanceret rom med en vis sødme.

En rom til dem, der gerne vil have en let drikkelig rom, som på trods af sødmen stadig har lidt struktur.

Der er kun lavet 23 flasker af denne rom.
Normalpris 349,-

 


Panama Rum

Small Batch by Bechs, rom, allerød vinhandel, nordsjælland, lokalt brygget, dansk spiritus, etiket, spiritus label, spirit label, dansk brygget

Bohémienne (muscat) finish – 0,5 l – 46% alc.

Denne lækre rom har tilbragt 6 år på gamle Bourbon fade og er herefter omstukket til et 50 liters fad, som vi på forhånd havde mættet med sød Muscat vin fra Lunel i Sydfrankrig. Dette har givet en meget velafbalanceret rom, hvor sødmen fra Muscat fornemmes uden på nogen måde at dominere.

Dette er en rom til den erfarne romdrikker, som efterspørger klasse og struktur frem for overdrevet sødme.

Der er tappet 42 flasker af denne rom.
Normalpris 299,-

 


Eau de Vie

Small Batch by Bechs - Eau de Vie, Allerød Vinhandel, eau de vie, nordsjælland, lokalt brygget, label, spirit label, etiket, spiritus, dansk spiritus

Cabernet Sauvignon – 0,5 l – 41% alc.

Udgangspunktet for denne Eau de Vie er en spansk vin på Cabernet Sauvignon, høstet i 2013, fadlagret på små amerikanske egetræsfade i et år og derefter henlagt på flasker indtil 2020, hvor den blev destilleret flere gange.

Duft og smag er fuldkommen ren med lækre noter af røde bær og sød lakrids. En enestående Eau de Vie fra øverste hylde.

Der er fremstillet i alt 70 flasker af vores Eau de Vie.
Normalpris 279,-

 


Vi har glædet os sådan til at præsentere jer for Small Batch by Bechs og håber, I vil tage godt imod det. Vi synes, det er en superspændende rejse – og den er heldigvis først lige begyndt! Vi har mere på vej allerede, bl.a. en ny Eau de Vie destilleret på Muscat-vin. På fade har vi 2 forskellige rom samt en brandy liggende. Hvornår de er klar afhænger selvfølgelig af, hvordan fadene udvikler sig.

Køb Small Batch by Bechs her

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *