Shop Fortulla

Agrilandia styres med kærlig hånd af den smukke og dejlige Laura, og ligger i nærheden af byen Castiglioncello. Udover at lave dejlige vine, har Agrilandia også det lækreste agriturismo, hvor der er mulighed for at bo i skønne omgivelser ud til havet og spise på et af områdets bedste fiskerestauranter. Herudover laver de delikate olier og grappaer – her er lækkerier for hele familien og et godt udgangspunkt for en italiensk gavekurv med toppen-af-poppen-smag fra Toscana. Og alt er både økologisk og biodynamisk.
Vinene hos Agrilandia er lavet af den eklektiske vinmager Luca d’Attoma, som allerede har formået at lave to 100 point vine hos to toscanske vinhuse.

Læs nærmere på http://www.agrilandia.eu.

Historien

Agrilandia blev født i juni 1994, på et sted, hvor man siger ”at jorden møder havet og himlen i en næsten perfekt harmoni”. Laura og Fulvio ønskede at opfylde en drøm om at puste liv i et forladt sted, og genplante jorden med vinmarker og oliventræer.

De plantede syv hektar vinmarker, heraf to med den grønne drue Vermentino, fem med Cabernet Sauvignon og Sauvignon Franc og yderligere fem med oliventræer. Alle 12 hektar har et specielt vandingsanlæg, hvor man i to reservoirer indsamler regnvand til at vande afgrøderne i de tørre sommermåneder.

Den gamle gård er ombygget til et lækkert agriturismo, hvor man kan leje en lejlighed og nyde de fantastiske omgivelser og om aftenen spise på Agrilandis egen toprestaurant. I stedets ånd renses alt spildevand og genbruges, ligesom der benyttes solenergi til produktion af el og varme.

Vinene er absolut topklasse, der giver begrebet ”Supertoscanere” mening. Det er simpelthen supervine fra øverste hylde.