Shop Joaquin Fernandez

Joaquin stammer fra Puente Genil i Córdoba, hvor de lokale vintraditioner, som han voksede op med, gav ham ideen til at starte sin egen bodega. Men det var først, da han fik kendskab til området Serran­a de Ronda og dets særlige klimatiske og jordbundsmæssige forhold, at han besluttede sig for denne region. Efter en del søgen fandt han en ejendom, der udelukkende producerede frugt, og indså, at det er det perfekte sted, han havde søgt efter.

Ejendommen er placeret i Sierra de Malaga, 3 km nord for byen Ronda, der ligger omkring 40 kilometer fra Middelhavet. Området er perfekt afgrænset af de to bjergmassiver Sierra de las Nieves mod sydøst og Sierra de Grazalema mod sydvest, hvilket beskytter markerne mod den stærke vind fra kysten. Denne placering, sammenholdt med de perfekte nedbørsforhold, skabte et helt enestående klima til vindyrkning.

Gården ligger over 700 m o.h., hvilket giver varme dage og kølige nætter, hvilket er perfekte forhold for druer. Yderligere er alle markerne orienteret mod syd og har en hældning på 15 %, hvilket simpelthen er perfekt. Jorden er leret, sandet, kalkholdig og meget rig på mineraler – alt sammen noget, der bidrager til vinenes utrolige intensitet.

På gården dyrkes primært internationale druer,  såsom Syrah, Merlot, Cabernet Sauvignon, Grenache m. fl.

Domænet er 100 % organisk/økologisk!